Продължителност: 6 - 11 декември 2023 (шест дни)
Място на провеждане: Дубай - Световен търговски център 

За единадесета поредна година, ние от ТБС консултинг, ще организираме посещение на строителното изложение в периода от 6-ти до 11-ти декември 2023 г.

Кратка информация:
THE BIG 5 се превърна в най-голямото строително изложение в Близкия изток от 1979 г. Събитието лансира стотици хиляди продукти, улеснява партньорствата, споделя най-добрите практики в индустрията, като същевременно служи за портал и достъп на международните компании до пазарите в региона. 
Непрекъснато се разраства и обхваща нови страни домакини: Саудитска Арабия, Египет, Кувейт, Индия, Индонезия.

THE BIG 5 e  място за среща на представители и организации от строителната индустрия в региона и извън него: архитекти, интериорни дизайнери, инженери, предприемачи и др.

THE BIG 5 e място където може да се запознаете с най-новите иновативни продукти, да осъществите срещи лице в лице със световни лидери в бранша,  най-подходящият начин за изграждане на взаимоотношения.

THE BIG 5 кооперира  шест специализирани събития, даващи възможност на професионалистите от индустрията да се запознаят с продукти за всеки етап от строителните процеси: The Big 5 Heavy, Middle East Stone, Middle East Concrete, HVAC R Expo, The Big 5 Solar, and the Urban Design & Landscape Expo.

Изложението е разделено на следните тематични сектори:
       Site logo

Изложението предлага и широка образователна програма, с конференции на високо ниво и над 240 сертифицирани семинари в рамките на четирите дни.

Всеки, който желае да получи информация за най-новите тенденции, предизвикателства в бранша и иновации -  THE BIG 5 е мястото което не бива да пропусне. 

Сайтът на изложението може да разгледате тук: THE BIG 5 Dubai  

ПРОГРАМА НА ПОСЕЩЕНИЕТО:
Извън официалната част на посещението сме се постарали да предложим на участниците и наситена развлекателна програма. Включили сме почти всички интересни места в градовете, които посещаваме. Така смятаме, че участниците ще добият по-обхватна представа за Обединените Арабски емирства.


РЕГИСТРАЦИЯ:
Желаещите да се включат в групата за посещение на изложението е необходимо:
- Да притежават задграничен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца преди началото на посещението.
- Предварително да се регистрират, безплатно на сайта на изложението - Предварителната регистрация за THE BIG 5.


От посочения линк изтеглете ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

Краен срок за включване в групата - 10 ноември 2023 г.

Заявка за включване в групата за посещение на изложението или допълнителна информация, може да направите на тел: 028310033 или 0888 603724.