УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

“ТБС консълтинг“ООД и „Прима Проактив”ЕООД с любезното съдействие на Министерство на финансите на Малта, имат удоволствието да Ви поканят да участвате в работно посещение на тема:

Дигитализация на обществените поръчки в Малта:
споделяне на опит, знания и практика

Продължителност: 26-30.03.2019 г.
Място на провеждане: гр. Валета-Малта

Основната цел на планираното работно посещение в Малта е, лицата ангажирани с възлагане на обществени поръчки, да се запознaят с внедрените и прилагани електронни средства за комуникация.
Очакваният резултат от посещението е изграждане на положителна нагласа към дигитализацията като неизбежна промяна в България, към която трябва да пристъпим уверени, знаещи и можещи.

Малта е преминала към електронизация на обществените поръчки през 2015г. – сравнително скоро, в сравнение с други европейски страни (Португалия, Англия, Чехия), поради което опитът от този преход, е все още актуален. От друга страна, 3-годишният период на електронно възлагане е достатъчен за равносметка и анализ на промените във възлагателния процес, осъществяван с електронни средства - установени проблеми, допускани грешки, функционални и/или технологични трудности, предизвикателства и ползи за всички участници в процеса. Електронизацията е само способ за комуникация, зад който основната роля е отредена на възложителя и неговите експерти по обществени поръчки.
В Малта функционира единна централизирана платформа за електронни обществени поръчки - e-PPS.
От 1 Ноември 2019 г. в България също ще започне да функционира единна централизирана платформа - ЦАИС «ЕОП». Сходството в избрания модел на електронизация, ни дава основание да допуснем, че представените и споделени практики от нашите колеги в Малта, биха Ви били полезни, с оглед бъдещата Ви работа с националната централизирана платформа.

Работното посещение е предназначено за възложители, юристи, икономисти, ИТ специалисти, лица със специализирана професионална компетентност, консултанти и др.
За по-голяма ефективност на посещението е желателно да ни изпратите предварително въпроси, които бихте желали да бъдат дискутирани по време на срещите.

Цена за участие:
Настаняване в хотел CAVALIERI ART HOTEL– 4 ****
- 692 EUR за 1 лице настанено в двойна стая, в единична стая 792 EUR.
Настаняване в хотел MARINA - 4****- SUPERIOR (най-добрия 4-звезден хотел в Малта)
- 806 EUR за 1лице настанено в двойна стая, в единична стая 990 EUR.

Цената включва:
 Самолетен билет с авиокомпания WIZZ Air: София – Малта – София, с включена цена за ръчен багаж  до 10кг (55х40х23см) и чекиран багаж до 20кг (с размери 149х119х171см); 
 Трансфер Летище - Хотел – Летище;
 Ежедневен транспорт за групата;
 4 нощувки в избрания хотел с включена закуска и вечеря на блок маса;
 Преводач на български по време на срещите и посещенията, модератор на срещите;  Медицинска застраховка;
 Туристически турове:
-Информационен опознавателен тур,
-тур Валета,
-тур МДИНА,
-разходка с корабче от Слима;
 Разходи по организацията на семинара.

Таксата за участие в семинара се заплаща в лева, по курс 1 ЕUR = 1.95583 лв. и следва да бъде преведена по сметката на “ТБС-консълтинг”ООД до 28 февруари 2019 г.
Банка „Юробанк Еф Джи България”АД,
сметка: BG81BPBI 7942 1037 8833 02

Моля, най-късно до 25 февруари 2019 г. да потвърдите участието на Вашите представители, като изпратите попълнена „Заявка за участие” на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

Изтегли ПРОГРАМА на посещението

Изтегли ЗАЯВКА за участие


За контакти:
TБС консултинг ООД 
Зорница Сотирова 
0888 603 724 | 0888 605002 | 028310033 

Прима Проактив ЕООД
Гергана Тончева-Консултант по обществени поръчки
0889 029095 
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.